Filtra per
Tenda Online
Verdures i hortalisses cultivades de forma respectuosa amb el medi ambient, per proporcionar aliments sans i frescos que aportin els sabors tradicionals, tant de la nostra cuina mediterrània, com les aromes i sabors exòtics de l'ancestral cuina oriental.
-
Mini pak choi
3,00 €/Kg.Mini pak choi, verdura oriental de la família de les cols, similar al Pak choi però més petita, de fulles arrugades verd fosques i tiges curtes, gruixudes i blanques. El seu sabor és semblant a el de la bleda.
-
Pak choi
1,80 €/Kg.Pak choi, variedad de col china de hojas verdes, oscuras, carnosas y lisas que se agrupan en torno a su tallo blanquecino que no es muy largo. Es rica en vitamina A, C y K. Es un cultivo tradicional de China y Japón, extendido por Europa con buenos resultados.
-
Papaya verde
2,50 €/Kg.Qing mugua, papaya verde es un condimento para ensalada en la cocina oriental, sobre todo en la cocina tailandesa.
-
Kai lan
4,00 €/Kg.Kailan, també conegut com broccoli xinès, és una verdura de la família de les bràssiques, és de la mateixa espècie que la col i el bròquil. Verdura amb fulles gruixudes, planes i brillants de color verd blavós, tiges gruixudes i flors blanques molt petites similars a les del bròquil. Aquesta verdura d'origen cantonès, conté una alta quantitat de fibra i és una font de vitamines, sobretot les de el grup C i D. Té propietats antibacterianes i antioxidants. El seu sabor és molt agradable cuinat a el vapor o saltat.
-
Kan choi
2,50 €/Kg.Kan choi (api xinès), api de mida més petita que l'europeu i caracteritzat pel seu sabor i aroma suau.
CONTÉ AL·LERGÒGENS
-
Tong ho viet
3,00 €/Kg.Tong ho, crisantem de fulla llarga utilitzat com a herba medicinal i com vegetal a la cuina. Les seves fulles i tiges llargues tenen una textura suau i agradable. Ingredient popular en cuina oriental, poden menjar-se crus en amanida, o cuinats saltats i en sopes.
-
Choi sum
2,50 €/Kg.Choi sum, varietat de la família de la col típica de la província de Canton a sud de la Xina, posseeix un color verd fosc en les seves fulles, de la tija brollen unes petites flors grogues. És un aliment ric en fibra, minerals com el ferro, calci o magnesi i vitamina A, D, C i B6, a més de ser baix en greix. Es consumeixen tant les seves fulles com la tija, preferiblement cuinar “al dente”
-
-
Pitahaya
9,62 €/Kg. -
Tong ho
4,00 €/Kg.Tong ho, crisantem comestible de fulla arrodonida, ampla i gruixuda. Utilitzat com a herba medicinal i com vegetal a la cuina. Les fulles i les tiges tenen una textura lleugerament suculenta i un sabor distintiu i agradable però no fort. S'utilitza principalment per a sopes.
-
Mak choi
2,50 €/Kg.Mak choi (yau mak), espècie d'enciam xinés de fulles amb sabor i aroma peculiar. Es pot menjar cru o saltat.
-
Bai cai
2,50 €/Kg.Bai cai mini, verdura de la família de la col, es pot menjar crua en amanida o cuinada.